Instagram Barbados

Instagram Barbados – bästa platserna

Tillhör du dem som brukar googla bästa instagramplatserna innan du åker till ett nytt ställe? Om inte kan vi rekommendera det. Sök Instagram Barbados (eller såklart valfri destination). Ofta kan du få tips om bra ställen som är värda ett litet stopp när du upptäcker världen. Du behöver definitivt inte vara ett fan av Instagram utan tipsen är värda en omväg om du gillar vackra platser eller platser med en wow-effekt. Nedan tipsar vi på våra favoriter på Barbados.

St Nicholas Abbey & Cherry Hill

Koloniala byggnader, bedårande utsikt, ånglok & en allé. Det här är en plats som erbjuder något för de flesta. Och om vackra platser inte är något för dig så är St Nicholas ett romdestilleri som erbjuder provsmakning:)

Bottom Bay

Strand, turkost hav och svajande palmer kan aldrig bli fel. Bottom Bays lätt böjda palmer skapar en extra touch till hela scenen. Och är du typen som gillar gungor finns här en till dig. Se upp för havet bara, strömmarna här är extremt starka.

Pebble Beach och de badande hästarna

Tidigt om mornarna så tar hästskötarna ner hästarna från kapplöpningsbanan som ligger i närheten till Pebble Beach för ett skönt bad. Detta är ett skådespel som varmt kan rekommenderas men visa hänsyn och låt hästarna ha sin njutningsstund i fred.

Speightstown Mural & Six Men

På Barbados nordvästra kust hittar du Speightstown och dess coola väggmålning. Passa även på att besöka Arlington House Museum som bjuder på Speightsown’s historia. Strax norrut ligger Six Men’s med sina söta schaks, fiskebåtar och lilla fiskemarknad.

The Animal Flower Cave

The Animal Flower Cave är Barbados enda nåbara havsgrotta. Poolerna i grottan är fulla av havsanemoner. Det är havsanemonerna som gett grottan dess namn.

St. John Parish Church & Martin’s Bay

Den vackra kyrkan ligger på en höjd och erbjuder vacker utsikt över Barbados östra vilda kust. Strax nedanför hittar du Martin’s Bay där de vackra färgglada båtarna vilar i skuggan av rasslande palmträd. Picture perfect!

Brown’s Beach

Vem kan motstå en vit strand, turkost hav och så ett grafiskt vackert signalgult badvaktstorn som kontrasterar vackert! Blir inte mer strandliv än så.

Här hittar du alla våra tips på Barbados instagramplatser utsatta på kartan:

Det var ett urval av alla bra platser för Instagram Barbados. Det finns såklart många fler plaser som gör sig för en fotoutflykt men det här är definitivt våra favoriter.
Du kan hitta fler tips på instagramplatser för Seychellerna, Zanzibar & Tobago.

Du kanske även är intresserad av:

resa till Barbados med Kenzan Travel

Nyfiken på en resa till Barbados?
Kontakta oss, vi hjälper dig gärna!