Våra resor till Barbados

Afro-Caribbean Travel/Kenzan Travel är ansvarig utgivare av barbadosresor.nu. Vi är en researrangör som sedan 1996 haft nöjet att hjälpa tusentals resenärer att förverkliga sina drömmar till Barbados och andra öar i Västindien.
Nedan är ett axplock av våra populäraste resor till Barbados. Observera att detta endast är förslag, ifall ni önskar en längre eller en kortare resa, annat boende eller kombinera (se exempel på kombinationsresor längst ner) med något annat resmål så skräddarsyr vi efter era önskemål.
Skriv till info@barbadosresor.nu

Flyg till Barbados

Flygförbindelserna till Barbados är bra och sker främst med British Airways, Condor och Virgin Atlantic. Vi rekommenderar att man flyger med Lufthansa/Condor via Frankfurt då detta bland annat innebär att man slipper ytterligare flygplatsbyten eller övernattningar på transferort. Flygförbindelsen med andra öar sker främst med flygbolagen LIAT och Caribbean Airlines, som har sina kontor i Bridgetown. Viktigt att komma ihåg att de flesta länderna i Västindien kräver att du kan uppvisa returbiljett för att överhuvudtaget släppa in dig i landet.

Hotell på Barbados

Coconut Court Beach Hotel – prisvärt hotell

Under den här resan bor ni på ett av de mer prisvärda hotellen på Barbados, Coconut Court Beach Hotel. Hotellet är beläget på sydkusten nära strandpromenaden South Coast Boardwalk. Här finns det mesta ni behöver för en behaglig semester; kritvit strand, pool, jacuzzi och restaurang. Det tar endast ca tio minuter med buss till huvudstaden Bridgetown, och det är lika nära till St Lawrence Gap där det mesta finns av restauranger och nöjen på Barbados.
Läs mer

Dover Beach Hotel – härligt vid stranden

Dover Beach Hotel är ett prisvärt hotell beläget på Barbados sydkust. Inom gångavstånd ligger St Lawrence Gap med restauranger, minimarkets, barer och uteställen. Dover Beach Hotel är ett utmärkt val för den som vill ha strandnära boende och nära till shopping och restauranger. På sydkusten finns många fina stränder, flera inom gångavstånd från hotellet.
Läs mer

Butterfly Beach Hotel – fantastiskt strandläge

Butterfly Beach Hotel på sydkusten har ett fantastiskt strandläge som sin största fördel. Ett stenkast från hotellet ligger byn Oistins som är mest känd för sin fiskmarknad där det varje fredag är ”Fish Fry”, en fest som varje fredag drar tusentals gäster som njuter av färsk, nygrillad fisk och hummer, gärna nersköljd med en eller två Banks (det lokala ölet). Ett besök rekommenderas varmt!
Läs mer

Bougainvillea Beach Resort, sydkusten

Bougainvillea Beach Resort är beläget vid den fina stranden Maxwell beach på Barbados sydkust. Du har nära till St Lawrence Gap med dess restauranger och barer samt till byn Oistins, ett populärt utflyktsmål på fredagkvällarna. På Barbados väntar vackra stränder och roliga aktiviteter för den som inte bara vill lata sig vid poolen eller vid stranden.
Läs mer

Santosha Barbados – avkopplande på östkusten

Det lilla hotellet Santosha Barbados ligger på den vackra och storslagna Atlantkusten med gångavstånd till Walkers Beach. Hit reser du som vill ha en lugn och stillsam semester, långt från sydkustens nöjesliv. Koppla av vid den härliga poolen eller njut av en spabehandling. Vi rekommenderar bilhyra när man bor på östkusten, för att lätt kunna ta sig till olika sevärdheter och utflyktsmål.
Läs mer

Infinity on the Beach, boutiquehotell vid Dover Beach

Hotellet Infinity on the Beach ligger vid stranden Dover Beach. Här väntar härliga dopp i det turkosa Karibiska havet. Njut av en god måltid på hotellets restaurang med havsutsikt. Området St Lawrence Gap har ett stort utbud av restauranger, nattklubbar och barer.
Läs mer

Resa till Barbados, Barbados stränder

Southern Palms Beach Club – den rosa pärlan i St Lawrence Gap

Southern Palms Beach Club ligger direkt på stranden i St Lawrence Gap på Barbados sydkust. Hotellet har knappt 100 rum med god standard i varierande storlek, med utsikt antingen mot trädgården, poolen eller med havsutsikt. Området St Lawrence Gap har ett stort utbud av restauranger, nattklubbar och barer. I priset ingår även eftermiddagste, vattensporter, minigolf samt tennis. För övrigt är hotellets egen restaurang känd för sin utsökta mat och väl värd ett besök.
Läs mer

Kombinera Barbados östkust med sydkusten

Upplev både den orörda östkusten och den populära sydkusten. På östkusten väntar vacker natur, lugn och avkoppling, på sydkusten bjuder det Karibiska havet på sköna dopp och nöjen. Bo på Santosha Barbados, ett litet hotell byggt i trä och med närhet till Walkers Beach vid Atlanten. På sydkusten bor du på Coconut Court Beach Hotel, ett trevligt mellanklasshotell. Kontakta oss för boende på andra hotell än de föreslagna.
Läs mer

Kombinationsresa Barbados och Tobago

Populär kombinationsresa som ger er det bästa av Västindien! Det är två öar som är väsentligt olika där Tobago är den lugnare, mer kuperade ön med regnskog, vattenfall och en avslappnad atmosfär medan Barbados är den livligare ön med fantastiska stränder och ett brett utbud av restauranger, utflykter och nöjen. Ni bor på två av våra mest prisvärda mellanklasshotell, Sandy Point Village Hotel på Tobago och Butterfly Beach Hotel på Barbados. 

Ni kan även välja att bo på trevliga Coconut Court Beach Hotel på Barbados och boutiquehotellet Bacolet Beach Club på Tobago.

Här hittar du en av våra kombinationsresor Barbados & Tobago

Kombinationsresa Barbados och Grenada

Res till härliga Barbados och vackra Grenada. Barbados är kantat av underbart vita, lena stränder och i havet kan man snorkla, dyka och simma med sköldpaddor. Ett utmärkt resmål för den som söker såväl sol och bad som aktiviteter. Grenada är känd som ”The Isle of Spices”, det vill säga kryddön, och för att ha en av Västindiens längsta och finaste stränder, Grand Anse. Här finns även en lummig regnskog och därmed trevliga möjligheter till hiking.

Här hittar du en av våra kombinationsresor Barbados & Grenada

Äventyrsresa Barbados och Dominica

Läs också
Reseguide Barbados
Fakta Barbados
Strandguide
Vädret på Barbados
Resa med familjen till Barbados
Om maten på Barbados

resa till Barbados med Kenzan Travel

Nyfiken på en resa till Barbados?
Kontakta oss, vi hjälper dig gärna!