Resa till Barbados

Att resa till Barbados med oss på Afro-Caribbean Travel innebär att ni reser med reguljärflyg, oftast via Tyskland eller England.

Läs mer: Våra resor till Barbados

Barbados Strand Bottom Bay, resa till Barbados

Att tänka på innan er Barbados resa

En resa till Barbados är idag visumfri för svenska medborgare men vi håller er självklart underrättade om en förändring skulle ske, en av fördelarna med att boka en paketresa med en resebyrå. Visumfritt gäller om ni reser till Barbados som turist. Andra regler gäller om ni ska studera eller arbeta på Barbados.

Barbados kräver att returbiljett finns för att få komma in i landet och också att passet är giltigt under hela vistelsen samt 6 månader efter hemresa.

Vad gäller vaccinationer är det personligt. Bäst är om du kollar upp direkt med din vaccinationscentral. På Vaccinationsguiden kan ni läsa om rådande rekommendationer.

Våra resor till Barbados

Vi erbjuder en mängd olika resor till Barbados som ni kan läsa om här. Men vi skräddarsyr även Barbados resor helt efter era önskemål så tveka inte att kontakta oss även om ni inte hittar precis det ni letar efter så hjälper vi er gärna. Vi rekommenderar varmt våra kombinationsresor där ni får besöka två eller fler öar.

resa till Barbados

Kombinationsresor till Barbados

Om ni ändå ska flyga så pass långt bort som till Barbados, varför inte passa på att besöka en eller fler öar! Varför inte vandra några dagar på sköna, gröna Dominica? Besök Västindiens mest bildsköna huvudstad, St George´s på Grenada? Upptäck ön som många anser vara Västindiens vackraste – St Lucia. Eller lilla avslappnade – Tobago? Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er mer än gärna med ett skräddarsytt förslag på en resa till Barbados.


    Läs mer om Barbados i vår reseguide.

    resa till Barbados med Kenzan Travel

    Nyfiken på en resa till Barbados?
    Kontakta oss, vi hjälper dig gärna!