Om oss

Om Barbadosresor.nu

Bakom barbadosresor.se ligger researrangören Kenzan Travel AB, ägare till varumärkena Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. Vi har hjälpt tusentals resenärer att förverkliga sina drömresor till Barbados och andra exotiska destinationer. Barbados är en mycket populära destination och för att tillgodose den efterfrågan som finns för mer information om den här paradisön har vi skapat barbadosresor.nu.

Vår ambition är att erbjuda er mest och bäst information om Barbados. Här får ni tips på hotell, flyg, utflyktsmål, sevärdheter, nöjen, restauranger och mycket mer. Vi uppmanar er som har besökt Barbados att hjälpa oss uppnå vår höga målsättning genom att maila in era favorittips på Barbados till info@barbadosresor.nu

Våra resor

På barbadosresor.se tipsar vi om resor som Kenzan Travel erbjuder. Med över 20 års erfarenhet av att arrangera resor till Barbados besitter Kenzan Travel en unik kompetens som kommer er till godo.

Vi på barbadosresor.se vill vi att ni skall uppleva det genuina Barbados, äta på lokala restauranger, besöka lokala barer, bo på mindre hotell som är lokalt ägda och bidra till den lokala ekonomin. Läs mer om våra olika resor till Barbados och boka här:

KENZAN TRAVEL AB
Org nr:
 556954-0783
E-mail: info@kenzantravel.se
Öppettider
Mån-Fre 09:00-17:00

KENZAN TRAVEL Denmark ApS
Cvr nr:
 42636258
E-mail: info@kenzantravel.se

Sociala medier
Vår Facebook-sida
Vår YouTube-sida

Kontakta oss gärna:

    resa till Barbados med Kenzan Travel

    Nyfiken på en resa till Barbados?
    Kontakta oss, vi hjälper dig gärna!